AIKIDO MAKOTO Embukai Aikido 2016

iii-embukai-2016

El 28 de Maig 2016, Aikido Makoto va organitzar el tercer Embukai d´aikido celebrat a Vilanova del Vallès amb la col.laboració de l´Ajuntament de Vilanova del Vallès, que va comptar amb el reconeixement i assistència del Consolat General del Japó de Barcelona, amb el suport del Cònsol General el Sr. D. Hiroyuki Makiuchi i l´assistència de la Sra, viceconsul Akiko Sagano. Aquest Embukai 2016, el tercer celebrat fins ara a Catalunya i a Espanya, se´ns mostra com un acte que agafa repercussió i força cada any, gràcies a la participació desinteressada de mestres i dojos d´Aikido,  i arts vinculades d´arreu.

Especialment representatiu i destacable fou la participació creixent de les escoles d´Aikido Infantil, reforçant les arrels i el futur de l´Aikido.

No Comments Yet.

Leave a comment